Rosorum

Rosorum geeft een nieuwe dimensie aan het begrip ouderenzorg en is daarmee veel meer dan zo maar een zorginstelling. Wij bieden ouderen een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving met volledige verzorging naar wens. In sfeervolle en comfortabele appartementen op prachtige locaties en in een sfeer van respect, warmte en persoonlijkheid. Ons ultieme doel is om mensen op oudere leeftijd een woonvorm met dienstverlening te bieden die naadloos aansluit op de levensstijl die ze gewend waren. Ook als de gezondheid achteruit gaat en er verzorging nodig is. In kleinschalige complexen blijven we de zorg en service bieden die gewenst wordt en nodig is, zodat de bewoners nooit naar een verpleeghuis of andere zorginstelling hoeven te verhuizen.
Naarmate we ouder worden, groeit niet alleen de behoefte aan veiligheid en zekerheid, maar vooral ook aan ondersteuning, vertrouwde contacten en zorg. De particuliere woonzorgorganisatie Rosorum geeft daar op unieke wijze invulling aan door op uitzonderlijk mooie locaties kleinschalige en karakteristieke woonzorgcomplexen te ontwikkelen: residenties met twintig tot vijfendertig appartementen voor ouderen die in een ruim en comfortabel appartement min of meer zelfstandig willen blijven wonen met daarbij alle services en zorg op maat, en zorgvilla’s met tien tot hooguit veertien kleinere appartementen voor ouderen die onvoldoende in staat zijn om de regie over hun eigen dagelijkse leven te voeren en daarbij extra ondersteuning nodig hebben. Rosorum hanteert geen strikte leeftijdsgrenzen. Niet aan de onderkant en niet aan bovenkant. Het gaat meer om de behoefte van mensen aan een stuk zekerheid en zorg of de mogelijkheid daar toe. Het komt overigens zelden voor dat nieuwe bewoners jonger dan 70 jaar zijn.
In zowel de residenties als de zorgvilla’s staan respect, warmte en klantgerichtheid centraal. Rosorum onderscheidt zich nadrukkelijk van andere zorginstellingen en organisaties in de ouderenzorg door het leveren van absolute topkwaliteit op het gebied van wonen, services en zorg.

 
 

Contact zorginstelling

 
302