Inovum

Gespecialiseerde zorg, afgestemd op de behoefte van onze cliënt

Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum met een algemene signatuur. Hoog gekwalificeerde artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, relax- en muziektherapeuten bieden een scala aan zorg-, behandel-, welzijns- en ondersteunende diensten.

Op 1 januari 2008 zijn Zorginstellingen Loosdrecht en Auxilium Zorg en Welzijn gefuseerd. De geschiedenis loopt echter al terug tot 1956, toen de Beukenhof in Loosdrecht werd opgericht. Naast Loosdrecht heeft Inovum locaties in Hilversum en Kortenhoef en bieden wij thuiszorg aan in de gehele regio Wijdemeren.

Bij Inovum staat de haalbare zelfstandigheid en het comfort van u, onze cliënt voorop. Zowel onze professionele medewerkers, vrijwilligers als mensen uit uw omgeving (mantelzorgers) leveren ieder hun aandeel in de zorg aan u. Onze visie is dat uw leven zoveel mogelijk aansluit bij de manier waarop u uw leven had ingericht voor u hulp of zorg nodig had. Of u nu op een van onze locaties woont of dat u thuiszorg van ons ontvangt. Het samenspel tussen u als client, uw mantelzorgers en onze vrijwilligers en beroepskrachten levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van uw leven. Wij hebben elkaar nodig en wij hebben elkaar wat te bieden. Belangrijk voor alle betrokken partijen is te weten wat er van elkaar verwacht mag worden en hoe je elkaar vindt. Inovum heeft haar visie op het samenspel tussen formele en informele zorg opgeschreven in de nota mantelzorgbeleid. Hierin staat ook op welke wijze Inovum dit vormgeeft.

 

 • Inovum Gooiers_Erf_01

  Gooiers Erf, Hilversum

  van Riebeeckweg 50, 1212 EM Hilversum

  Gooiers Erf is een eigentijds zorgcentrum...

  Meer informatie
 • Inovum Beukenhof_1

  Beukenhof, Loosdrecht

  Nieuw Loosdrechtsedijk 24, 1231 KX Loosdrecht

  De Beukenhof is een eigentijds verpleeghuis...

  Meer informatie
 • Inovum Emtinckhof_01

  Emtinckhof, Loosdrecht

  Eikenlaan 51, 1231 BG Loosdrecht

  Emtinckhof is een appartementencomplex,...

  Meer informatie
 • Inovum Veenstaete 1

  Veenstaete, Kortenhoef

  Oudergaarde 1, 1241 AX Kortenhoef

  Op 30 juni 2012 is het moderne...

  Meer informatie
 
 

Contact zorginstelling

 
302