De Wever

De Wever is dé organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Voor zorg bent u bij De Wever aan een vertrouwd adres. En of het nu gaat om zorg, behandeling of diensten in een van onze woonzorg- of behandelcentra of bij u thuis: we houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en uw levensstijl.
De meeste mensen leven het liefst in hun eigen, vertrouwde en veilige woonomgeving, waar ze zelfstandig kunnen functioneren en hun sociale contacten hebben. Als u met een zorgvraag naar ons komt, proberen we u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te laten wonen. Dat kan door thuiszorg en/of behandeling bij u thuis.
Als de verhuizing naar een zorgcentrum noodzakelijk is, vinden wij het belangrijk dat u uw levensstijl kunt behouden. Dat kan in onze gastvrije woonzorg- en behandelcentra, waar we door sfeer en gezelligheid en in de vorm van tal van activiteiten veel aandacht besteden aan uw welzijn.

We streven ernaar dat onze zorg- en dienstverlening naadloos aansluit bij uw vraag. Kundige en energieke medewerkers maken dat mogelijk, door hun enthousiaste inzet en door bij te blijven op hun vakgebied en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

De Wever, vertrouwd, gastvrij, kundig en energiek 

 
 

Contact zorginstelling

 
302