Zelfstandig wonen met zorg locaties in Friesland

Friesland is een bijzondere provincie. Denk maar eens aan de eigen Friese taal, de Friese vlag die meteen te herkennen is. En de bekende Friese sporten als kaatsen, fierljeppen en sk├╗tsjesilen. Maar ook op het gebied van erfgoed, natuur en folklore is Friesland uniek! Kom meer te weten over die typisch Friese dingen of proef typisch Friese producten.

Elke stad heeft haar eigen charme. Ook de grootte verschilt: Sloten telt 900 inwoners, Leeuwarden heeft er meer dan 90.000. Alle elf steden bezoeken is Friesland pas ├ęcht beleven. Het weer staat schaatsen vaak niet toe, maar minstens zo bijzonder is de route te voet, fietsend, varend of met de auto af te leggen.

Zelfstandig wonen met zorg in Friesland biedt u een eigen woning waar u de volledige regie over heeft. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van een compleet zorgpakket tot en met 24 uurs zorg (VPT). In Friesland zijn er verschillende zelfstandig wonen locaties.
U kunt uw eigen woonzorgappartement volledig zelf inrichten naar uw eigen wensen. Door zelfstandig te wonen ontvangt u uw bezoek in uw eigen appartement. 

Iedere woonzorglocatie in Friesland heeft zijn eigen zorg en diensten georganiseerd. 

Klik hier voor zelfstandig wonen met zorg locaties in Friesland.

 
 

Contact zorginstelling

 
312