Over ons

Zorg plus Wonen is de eerste website met een overzicht van alle woonzorg locaties voor senioren in Nederland, waardoor u direct contact kunt opnemen met de betreffende locatie. Zorg plus Wonen biedt een gemakkelijke en gratis service waarmee u alle woonzorg locaties op een vergelijkbare manier gepresenteerd krijgt. Na het inhoudelijk vergelijken van gevonden locaties neemt u eenvoudig contact op met de betreffende woonzorg locatie(s). Met het bijbehorende contactformulier komt u rechtstreeks in contact met de woonzorg locatie(s). U dient zelf de afweging te maken naar welke locatie(s) uw voorkeur uit gaat. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de aanbieder.

Missie

De missie van Zorg plus Wonen is om senioren te helpen bij het vinden van de woonzorg locatie die bij hun past. Deze website maakt het vinden van een woning met zorg gemakkelijk en transparant door het presenteren van de locaties op een vergelijkbare manier. Met een compleet aanbod van locaties met zorg is Zorg plus Wonen een hoogwaardige vergelijkingssite voor consument en zorginstellingen, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Werkwijze

Zoekresultaten worden zo objectief mogelijk aan u gepresenteerd. Aanbieders kunnen tegen betaling de vindbaarheid vergroten door pakketten af te nemen om zodoende hun woonzorg locaties uitgebreider te presenteren. Aanbieders kunnen ook hun zichtbaarheid vergroten door extra on- en offline advertentie mogelijkheden aan te schaffen voor, onder andere, gereserveerde toplocatie plaatsen binnen de website, via bannering op externe sites en via gedrukte advertenties.

Naast het profileren van woonzorg locaties biedt Zorg plus Wonen een beperkt aantal plaatsen voor betaalde banners van aanverwante leveranciers. Zorg plus Wonen is zelf geen leverancier van zorg of woonzorg locaties. Wij werken volledig zelfstandig en ontvangen alleen inkomsten uit advertentie mogelijkheden die zichtbaar zijn op de website. Wij gaan zorgvuldig om met de privacy van uw gegevens. U wordt niet direct of indirect benaderd voor producten en/of diensten die niet zichtbaar zijn op deze website.

Geschiedenis

Zorg plus Wonen al actief vanaf eind 2011. We zijn toen begonnen met een pilot in de omgeving van Arnhem voor een beperkt aantal locaties. Omdat dit zeer succesvol verliep zijn we het landelijk gaan “uitrollen”. Sinds 1 november 2012 zijn we als eerste landelijk actief met meer dan 1500 locaties in onze website.

Zorg plus Wonen is opgericht door Ingrid Janssen en Tom Haklander en is één van de grootste wonen met zorg voor senioren vergelijkingssites in Nederland en werkt nauw samen met Codius Media B.V..

 

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
239