Zorgvilla Zypendaal, Arnhem

Roellstraat 2, 6814 JD Arnhem

Rosorum

Kleine schaal, hoogste kwaliteit
In tegenstelling tot een regulier verzorgingshuis heeft dit particuliere huis slechts  twaalf comfortabele woonstudio’s welke variëren in grootte van circa 35 tot 45 m². Iedere studio is voorzien van een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel en wordt vrijwel gebruiksklaar opgeleverd met onder andere ‘houtlook’ pvc vloer, behang en stucwerk. Sommige woonstudio’s beschikken nog over authentieke elementen, zoals prachtige lambriseringen. Deze zijn vanzelfsprekend volledig gerenoveerd. De woonstudio’s op de eerste en tweede etage zijn per lift bereikbaar.

Rosorum Zorgvilla Zypendaal is een zogeheten ‘open huis’, maar indien nodig kunnen er in overleg met bewoners of familie specifieke maatregelen worden getroffen om de veiligheid te verhogen en het verblijf verder te veraangenamen. De medewerkers van Rosorum hebben altijd zicht op de entree van de tuin en de villa. Bewoners van de zorgvilla hebben er buiten hun eigen woonstudio de beschikking over algemene ruimten als de monumentale hal, een riante woonkamer en een schitterende woonkeuken. De openbare ruimtes zijn op dusdanige wijze met elkaar verbonden dat de bewoners een hele ronde door het pand kunnen lopen. Bewoners nemen eigen meubilair mee om het appartement in te richten.

De monumentale tuin is grondig aangepakt en geschikt gemaakt als een prettige en veilige verblijfplaats voor de  bewoners. Op het terras in de diverse zitjes, voor een kleine wandeling, en om eventueel mee te doen aan diverse buitenactiviteiten.

Voor meer informatie vul hier rechts het formulier in.

Foto's

Rosorum-Zypendaal-Buiten1
Rosorum-Zypendaal-Buiten3

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237