ZorgLocatie Oranjestein, Doorn

Oranjelaan 7, 3941 DR Doorn

Pro Senectute

Oranjestein is een gecombineerd verzorgings- en verpleeghuis dat sinds september 2011 in renovatie is. Eind juli 2012 zijn de bewoners weer terugverhuisd van hun tijdelijke onderkomen in Park Boswijk naar hun vertrouwde en vernieuwde Oranjestein. De verzorging is in handen van de eigen, vertrouwde Pro Senectute zorgmedewerkers.

De indeling en voorzieningen van Oranjestein worden afgestemd op de veranderende zorgvraag van de bewoners, waarbij kleinschalig groepswonen veel aandacht krijgt. De persoonlijke wijze waarop aan de bewoners kwalitatief hoogwaardige zorg wordt geboden, speelt een belangrijke rol in de warme en welkome sfeer in Oranjestein.

In de bosrijke omgeving is het heerlijk wandelen en de dorpskerm met het gezellige winkelhart is goed bereikbaar. De prachtig aangelegde tuin zal ook na de renovatie een oase van rust en een lust voor het oog zijn.

De warme maaltijd gebruiken bewoners in het restaurant en van oudsher wordt hier door Pro Senectute veel aandacht en zorg aan besteed. In Oranjestein worden activiteiten aangeboden die passen bij de levensstijl en brede culturele interesses van de bewoners. Met het centraal oproepsysteem en alarmering in uw appartement bent u 24 uur per dag verzekerd van zorg. Naast de aanwezige alarmering kunt u ook een halsalarm krijgen. In het verzorgingshuis behoudt u uw eigen huisarts voor de medische zorg.

Foto's

Pro Senectute Oranjestein

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237