Zorgkruispunt De Werve, Breda

Cartier v. Disselstraat 64, 4835 KP Breda

Surplus Zorg

Zorgkruispunt de Werve bevindt zich in de wijk Ginneken, vlakbij het Mastbos in Breda. De Werve biedt zorg en ondersteuning in appartementen. Daarnaast is tijdelijke opname mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk meer zorg nodig na een operatie? Dan kunt u in deze periode verblijven in de Werve. Ook kunt u hier wonen in een aanleunwoning. Er zijn diverse faciliteiten zoals een winkel, een kapsalon en een prachtige tuin. In de Werve worden diverse activiteiten georganiseerd, u kunt bijvoorbeeld deelnemen aan kerkdiensten, bingo, filmmiddagen en u kunt gezamenlijk eten met andere cliënten in de prachtige Tuinzaal.

De Werve is één van de oudste instellingen voor ouderenzorg in Breda en bereikte in 2009 de leeftijd van 80 jaar. In de geschiedenis van de Werve hebben velen betrokkenheid en doorzettingsvermogen getoond en bijgedragen aan het bereiken van deze mijlpaal. Het woonzorgcentrum, op de hoek van de Werfstraat en de Cartier van Disselstraat, kent een boeiende geschiedenis, waarin de illustere namen van dominee Barend Ter Haar Romeny en vader en zoon Van Ouwerkerk nog steeds prominent doorklinken.

Appartementen
De appartementen in de Werve bestaan uit een kamer met kitchenette en badkamer. Een aantal appartementen beschikken over een balkon of terras. U woont zelfstandig en bepaalt zelf hoe uw dag eruit ziet terwijl de zorg die u nodig heeft altijd aanwezig is.

Aanleunwoning
De aanleunwoningen in de Werve zijn geheel zelfstandige woonruimten. Deze woningen beschikken over eigen voorzieningen zoals hal, woonkamer, keuken, badkamer voorzien van toilet en een balkon of tuin.
Hoewel een aanleunwoning een zelfstandige woonruimte is, bent u in geval van acute nood 24 uur per dag verzekerd van eerste hulp. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voorzieningen van de Werve.

Foto's

Surplus Zorg De Werve

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237