Zorghuis dr. W. Drees, 's-Gravenhage

Morsestraat 19, 2517 PM 's-Gravenhage

Haagse Wijk- en WoonZorg

Het Zorghuis dr. W. Drees (kortweg: het Zorghuis) staat in het vriendelijke, levendige en groene Duinoord. Het is een huis met een bijzondere formule. Onder één dak wonen er bewoners met een indicatie voor verzorging zonder verblijf, verzorgingshuiszorg en verpleeghuis. Zij wonen er voor langere tijd, alleen of samen met hun partner. Wij bieden zorg en hulp in het eigen appartement. Oudere wijkbewoners kunnen gebruik maken van allerlei servicediensten in ons huis.

Wonen in het Zorghuis
Onze bewoners wonen alleen of met hun partner, in hun eigen appartement of aanleunwoning. Daar krijgen ze de zorg en hulp die ze nodig hebben. Van lichte (huishoudelijke) hulp tot intensievere (verpleeghuis-)zorg. Wij kunnen extra hulp geven als het moeilijk is om alleen te zijn. Maar ook als een lichamelijke aandoening het dagelijk leven beïnvloedt of als het geheugen (sterk) achteruit gaat. Wij bieden verschillende soorten servicediensten aan in ons huis. Ook al verandert de behoefte aan zorg, toch is het meestal niet nodig om te verhuizen.

Voor cliënten die thuis wonen

Ergotherapie en fysiotherapie
Om lichamelijke beperkingen te verminderen of ermee te leren omgaan, kunnen zelfstandig wonende buurtbewoners een beroep doen op onze vrijgevestigde fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Servicediensten
Oudere wijkbewoners en bewoners van de aanleunwoningen kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in het Zorghuis. Zij kunnen bij ons komen eten, meedoen aan activiteiten en op afspraak naar de pedicure gaan. Er is een kapper en een winkeltje voor kleine boodschappen. Ook is het mogelijk om tegen betaling de was te doen in onze wasserette.

De zekerheid van het zorgabonnement
Bewoners van het aanleuncomplex Groot-Hertoginneduin kunnen in noodgevallen thuis via alarmering eerste hulp vanuit het Zorghuis krijgen. Hiervoor kan een zorgabonnement worden afgesloten. Zorgabonnementhouders kunnen ook gebruik maken van de diensten van de ouderenconsulent.

Samen zoeken naar een oplossing
Bij ons vormen de kwaliteit van het leven en de zorg die onze cliënten nodig hebben het uitgangspunt in ons werk. Daarom komen we altijd graag aan hun wensen en behoeften tegemoet. Wij doen ons uiterste best om privacy te beschermen en respectvol met elkaar om te gaan. Belangrijk voor ons is óók dat onze cliënten zich gewaardeerd voelen. Wij bieden zorg, behandeling, en ondersteuning die aansluit bij de persoonlijke wensen van onze cliënten. In het Zorghuis is iedereen welkom!
 

Foto's

Zorghuis dr. W. Drees

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237