Zorgcentrum Swellengrebel, Utrecht

Burg. Fockema Andreaelaan 100, 3582 KV Utrecht

Careyn

We heten u van harte welkom bij Careyn Swellengrebel in Utrecht. In verpleeghuis Swellengrebel kunnen bewoners met uiteenlopende zorgbehoeftes prettig wonen en leven in appartementen.

Ligging
In Utrecht Oost staat verpleeghuis Careyn Swellengrebel. Op loopafstand ligt een fijne winkelstraat en het vertrouwde Diakonessenziekenhuis is onze naaste buur. Het huis is vernoemd naar de eerste besturend zuster van het Diaconessenhuis in Utrecht, Anna Henriƫtte Swellengrebel. Haar bronzen beeltenis staat in de ontvangsthal.

Huisvesting

Careyn Swellengrebel heeft 102 appartementen en 120 aanleunwoningen. Alle appartementen en woningen zijn ruim en hebben eigen sanitair. Vanzelfsprekend zijn ze toegankelijk per rolstoel en van alle gemakken voorzien, zoals een kitchenette, telefoon, alarmering, kabelaansluiting en elektrisch bedienbare zonneschermen.

Een aantal standaardinventarisgoederen zoals gordijnrails, standaardverlichting en kasten is aanwezig. Afhankelijk van uw indicatie wordt een bed en stoffering voor u verzorgd en kunt u gebruik maken van een koelkast en een kookplaat. Dit valt onder de servicekosten die onderdeel zijn van de zorgverleningsovereenkomst. De aanleunwoningen hebben een open keuken en een gescheiden slaapvertrek. De appartementen en woningen kunt u naar eigen keuze inrichten.

Foto's

Aveant Swellengrebel

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237