Zorgcentrum Maria Postel, Keijenborg

Koldeweiweg 11, 7256 AV Keijenborg

Markenheem

Maria Postel ligt op loopafstand van de dorpskern Keijenborg, met o.a. een supermarkt en warme bakker, en vlakbij de bossen. Maria Postel is omringd door een landelijke omgeving en heeft een prachtige tuin waar bewoners kunnen genieten van een hertenkamp.
Het is prettig verblijven in Maria Postel. Naast de dagelijkse zorg doen we er alles aan om een veilig en plezierig thuis te bieden. Het comfort en welzijn van onze cliënten staat voorop.

Volgend jaar wordt de locatie Maria Postel gesloten. De huidige bewoners verhuizen de komende tijd naar de andere Markenheemlocaties. Er worden geen nieuwe cliënten meer aangenomen voor Maria Postel. Wel zijn er mogelijkheden voor een tijdelijke opname op een TOP-kamer. U kunt contact opnemen met het bureau zorgbemiddeling voor onze andere mogelijkheden.

Zorg in Maria Postel

In Maria Postel kunt u terecht voor verzorgingshuiszorg, tijdelijke opname, dagverzorging, meerzorg en dagverzorging in samenwerking met Stichting Bartiméus.

Wonen in Maria Postel

Ieder appartement heeft een zorgoproepsysteem (alarmering) en aansluitingen voor radio, televisie en telefoon. Als het nodig is voor de zorgverlening, krijgen cliënten een hoog-laagbed in bruikleen.

Foto's

Markenheem Maria Postel

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237