Zorgcentrum Kulenburg, Culemborg

De Raaf 2, 4102 DA Culemborg

Stichting Zorgcentra De Betuwe

Kulenburg ligt aan de rand van het centrum van Culemborg. Het is een kleinschalig zorgcentrum met woonruimte voor 55 ouderen. Naast wonen met zorg bieden wij dagverzorging en verpleeghuiszorg.

Cliënten van het zorgcentrum hebben hun eigen woning in de vorm van een appartement. Dit kunnen ze naar eigen smaak inrichten. Ook huisdieren mogen hier verblijven, mits cliënten hier zelf voor kunnen zorgen. Ieder appartement heeft een badkamer met douche, toilet en wastafel. De cliënten voeren huishoudelijke zaken zo veel mogelijk zelf uit. Als dat niet lukt, kan onze huishoudelijke dienst hierin ondersteunen. Elk appartement is voorzien van een alarmsysteem.

Binnen het zorgcentrum is er ruime aandacht voor ontspanning en cultuur. De Sociëteit is de ontmoetingsruimte van het huis. Overdag zijn er tal van activiteiten, zowel voor de cliënten als voor mensen van buiten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers Het aanbod voor ontspanning is zowel individueel als groepsgericht. Ook is er regelmatig een aanbod van "uit eten in eigen huis” een restaurant binnen de muren van het zorgcentrum. Naast Kulenburg is een woon complex van aanleunwoningen, welke verhuurd worden door "Kleurrijk Wonen”. Cliënten van dit complex kunnen middels de culturele pas tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten van Kulenburg.

Kulenburg biedt wonen met zorg aan cliënten met zorgzwaartepakketen 2 t/m 7, in de vorm van:

  • Verzorgingshuiszorg, 30 appartementen
  • Somatische verpleeghuiszorg, 9 appartementen
  • Psychogeriatrische verpleeghuiszorg, 15 appartementen.

Bij Kulenburg vinden diverse activiteiten plaats, voor zowel cliënten van Kulenburg als zelfstandigwonende ouderen.
 

Foto's

De Betuwe Kulenburg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237