Zorgcentrum de Tjamme, Beerta

Hoofdstraat 261, 9686 PC Beerta

Oosterlengte

Historie De Tjamme
De Tjamme is in 1967 opgericht. In 1994 is de “nieuwe” Tjamme gebouwd op de huidige plek. De Tjamme maakt sinds 1 januari 2001 deel uit van Stichting Oosterlengte.
Algemeen

Bewoners van de inleunwoningen voor senioren kunnen gebruik maken van verschillende diensten van het verzorgingshuis. de zorg kan geleverd worden via de thuiszorg. Het complex staat midden in de dorpskern van Beerta, dorp in de gemeente Reiderland. Het woonzorgcentrum dateert uit 1995 en is eigendom van WoonZorg Nederland.

De Tjamme is onderdeel  van de zorgketen Oosterlengte en is de spil geworden in de opzet van een nieuwe zorgorganisatie voor Reiderland met als motto:
'We maken het dak van De Tjamme zo groot, dat het over de gehele gemeente past'. In de nieuwe zorgorganisatie van De Tjamme verdwijnt het onderscheid tussen thuiszorg, verzorgingshuis en verpleeghuiszorg. Het nieuwe zorgconcept is er op gericht de cliënt zo lang mogelijk in de eigen woning dan wel woonomgeving te laten blijven, waarbij ´zorg´ in samenhang met de kernbegrippen ´wonen´  (privacy, bescherming en veiligheid) en ' welzijn' (sociale omgeving, dagbesteding) zal worden aangeboden. Dit houdt in: de ontwikkeling naar een herkenbare en klantgerichte organisatie, die zorg en diensten levert 'naar  menselijke maat' dichtbij de cliënt, als het ware 'om de hoek' verkrijgbaar.

Informatie

  • 75 verzorgingshuisplaatsen
  • 24 inleunwoningen
  • 1 KDO plek
     

Foto's

Oosterlengte De Tjamme

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237