Zorgcentrum Backenhagen, Hengelo

Backenhagenlaan 200, 7557 KE Hengelo

CarintReggeland

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u woonzorgcentrum Backenhagen. Backenhagen is onderdeel van de ‘De Hagen’, waartoe ook de woonzorgcentra Hooghagen en Herinckhave behoren. U woont er comfortabel, met zorg en overige diensten binnen handbereik. Tevens hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten en eventuele activiteiten van Hooghagen en Herinckhave.

In en om woonzorgcentrum Backenhagen
Backenhagen is een woonzorgcentrum voor ouderen in Hengelo en bestaat uit 92 appartementen, waaronder 86 éénpersoonsappartementen en 6 tweepersoonsappartementen. Er zijn een aantal ruime tuinen met terrassen en een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Ook de medewerkers Welzijn organiseren uitstapjes en wandelingen voor de bewoners.

Backenhagen beschikt over een ruime kapsalon, een schoonheidssalon waarin een pedicure en schoonheidsspecialiste werkzaam zijn, en een winkelvoorziening. Bewoners en wijkbewoners kunnen gebruikmaken van het restaurant. Aangezien Backenhagen een relatief kleine locatie is, straalt het vriendelijkheid en kleinschaligheid uit.

U kunt in Backenhagen wonen wanneer u gedeeltelijke of gehele verzorging nodig hebt, alleen of samen met uw partner. Backenhagen biedt verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en meerzorg. Het grote voordeel hiervan is dat u bij een eventueel toenemende behoefte aan zorg toch zelfstandig kunt blijven wonen. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bepaalt wanneer en in welke mate. Doordat wij welzijn, woonbegeleiding en zorg hebben geïntegreerd, hoeft u uw vragen niet bij verschillende instanties te stellen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Foto's

CarintReggeland Backenhagen

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237