Woonzorgcentrum Voorhoeve, Utrecht

Van Heuven Goedhartlaan 3, 3527 CE Utrecht

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum Voorhoeve ligt tussen de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Oog in Al, omgeven  door een prachtige tuin. Het in 1996 geopende woonzorgcentrum Voorhoeve is klein en modern. Winkels en openbaar vervoer liggen op loopafstand en het complex beschikt over een eigen parkeerterrein.

Wonen

Woonzorgcentrum Voorhoeve biedt plaats aan ongeveer 125 bewoners en beschikt over vier afdelingen met een - en tweepersoonskamers. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan de privacy van de bewoners.  
De vier afdelingen tellen elk ongeveer dertig bedden. Twee afdelingen zijn vooral bedoeld voor ouderen die wegens geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. De andere twee afdelingen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke handicap. Een deel van hen woont permanent in het verpleeghuis, anderen verblijven hier tijdelijk om te revalideren na bijvoorbeeld een beroerte (CVA), COPD of een operatie. 
Woonzorgcentrum Voorhoeve onderscheidt zich door de open, lichte sfeer en de combinatie van privacy en huiselijkheid. De kamers zijn licht en ruim en beschikken over uitstekende sanitaire voorzieningen. Elke afdeling heeft een eigen woonkamer en verschillende hoekjes waar bewoners overdag verblijven.
Er zijn volop voorzieningen in Woonzorgcentrum Voorhoeve. Zo is er een pedicure en een kapsalon.

Foto's

AxionContinu Voorhoeve

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237