Woonzorgcentrum Tolsteeg, Utrecht

Saffierlaan 10, 3523 RC Utrecht

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum Tolsteeg is gelegen aan het rustige Tolsteegplantsoen, in het zuiden van Utrecht. Tolsteeg heeft een moderne uitstraling met veel licht en een gezellige binnenstraat. In de tuin bevinden zich vele zitjes. Aan de voorkant van het woonzorgcentrum is een vlindertuin aangelegd.

Wonen
Elk appartement bestaat uit een zit-slaapkamer, een keuken en een badkamer. In de keuken zijn een kookplaatje en een koelkast aanwezig. De badkamer heeft een douche, een verhoogd toilet en een wastafel. In het appartement zijn kasten aanwezig. Elk appartement beschikt over kabeltelevisie, een noodoproepsysteem en telefoon.
Bewoners kunnen hun maaltijden zelf samenstellen uit een keuzemenu. In het restaurant kunnen de bewoners en hun gasten genieten van een heerlijk driegangen-menu. Vrijwilligers begeleiden de bewoners desgewenst naar het restaurant.
Bewoners kunnen hun dagelijkse boodschappen ook op de begane grond van het woonzorgcentrum halen: hier is een winkeltje gevestigd, dat wordt gerund door vrijwilligers.

Foto's

AxionContinu Tolsteeg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237