Woonzorgcentrum Titus Brandsmahof, Almelo

Titus Brandsmahof 3, 7606 SB Almelo

CarintReggeland

De Titus Brandsmahof is een woon-zorgcentrum dat gelegen is in de wijk Ossenkoppelerhoek.    
Binnen de Titus Brandsmahof is plek voor 36 verpleeghuisbewoners, waarvan 24 psychogeriatrische cliënten (o.a. cliënten met dementie) en 12 somatische cliënten (cliënten met lichamelijke beperkingen). De zorg voor deze cliënten wordt kleinschalig geboden. Bij kleinschalig wonen houden de bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven en dat gaat makkelijker in een kleinschalige wooneenheid.
Kleinschalig wonen lijkt op de eigen thuissituatie. De woonvorm kent een gezamenlijke huiskamer en keuken en heeft onder meer de volgende voorzieningen: voordeur, achterdeur, eigen brievenbus en een tuin of balkon. In elke woning wonen zes bewoners die elk een eigen zit/slaapkamer hebben.

Naast het verpleeghuis zijn er 30 appartementen voor verzorgingshuiszorg en ook nog eens 37 appartementen voor extramurale zorg (thuiszorg).
Naast de woonvoorzieningen zijn ook de volgende voorzieningen aanwezig:

  • Grand café
  • Gezondheidscentrum ( huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut, thuiszorgpost, SHO)
  • Kapsalon
  • Dagverzorging/ activiteitencentrum

Door het complete aanbod binnen de Titus Brandsmahof hopen wij een wijkfunctie te kunnen vervullen voor de bewoners in de wijk, zij kunnen dan ook gebruik maken van de faciliteiten die de Titus Brandsmahof biedt zoals een kop koffie drinken of een maaltijd nuttigen in het restaurant tot aan het meedoen bij activiteiten in het ontmoetingscentrum.

Foto's

CarintReggeland TitusBrandsmahof

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237