Woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht, Utrecht

Costa Ricadreef 9, 3563 TA Utrecht

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum ’t Huis aan de Vecht ligt in een rustig deel van de Utrechtse wijk Overvecht. De parkachtige omgeving leent zich goed voor wandelingen. In de tuin van ’t Huis aan de Vecht is een groot buitenterras en in de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum De Klop.

Wonen
Het woonzorgcentrum bestaat uit 180  appartementen, verdeeld over twaalf verdiepingen. De appartementen hebben een of twee kamers, een open keuken en een badkamer. In de keuken zijn een kookplaat en een koelkast aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, een verhoogd toilet en een wastafel. De appartementen zijn voorzien van kastruimte, telefoonaansluiting, noodoproep en elektrische zonwering. 
’t Huis aan de Vecht biedt u service zoals in een hotel. Zo kunt u op basis van een keuzemenu zelf uw maaltijd samenstellen. U kunt de maaltijd gebruiken in uw eigen appartement, maar ook in het restaurant op de begane grond. Bezoekers kunnen mee-eten. Enkele avonden per week kunnen bewoners en wijkbewoners in seniorenrestaurant ’t Trefpunt terecht voor een driegangendiner. 
Het woonzorgcentrum beschikt verder over een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen.

Foto's

AxionContinu 't Huis aan de Vecht

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237