WoonZorgcentrum Scharwyerveld, Maastricht

Daaldersruwe 93, 6218 EN Maastricht

Mosae Zorggroep

Scharwyerveld is hét voorbeeld van toekomstgericht wonen met zorg, waarbij intensief wordt samengewerkt met andere partijen. Alles is erop gericht om de bewoners optimaal van dienst te zijn door een breed aanbod van activiteiten, hulp bij het huishouden, verpleging en persoonlijke zorg. Neemt de zorgbehoefte toe, dan kunt u een breder pakket aan zorg bij ons afnemen.

We hebben 70 zorgappartementen voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Aan de bewoners van deze appartementen, met lichamelijke of met geestelijke ouderdomsproblemen, bieden we verzorgingshuis- en aanvullende verpleeghuiszorg.

Er zijn 135 ruime woonzorgappartementen verdeeld over het Corridorgebouw en het Atrium. Dit zijn ruime woningen met een loggia of wintertuin en twee slaapkamers. Deze appartementen verhuren we aan mensen met zorgindicatie die nog wel zelfstandig kunnen wonen. Uiteraard kunnen deze huurders extra zorgdiensten inkopen. De woningen zijn levensloopbestendig gebouwd en van alle gemakken voorzien.

Scharwyerveld heeft 9 prachtige penthouses met ruime dakterrassen en eigen parkeerplaats in de garage. Deze woningen worden verhuurd aan mensen die al dan niet een zorgindicatie hebben. Indien huurders dat willen, kunnen ze gebruik maken van de zorgdiensten die door Scharwyerveld worden aangeboden.

 

Foto's

Mosae Scharwyerveld

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237