Woonzorgcentrum Rivierenbuurt, 's-Gravenhage

Chr. Plantijnstraat 3, 2515 TZ 's-Gravenhage

Haagse Wijk- en WoonZorg

Woonzorgcentrum Rivierenbuurt is een klein en vriendelijk huis midden in het centrum van Den Haag. Vaak wonen onze bewoners hier voor langere tijd, want ze kunnen bij ons meer zorg en hulp krijgen dan thuis. Heeft iemand tijdelijk behoefte aan zorg en hulp, maar wil wel thuis blijven wonen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Zo werken wij samen met de wijkverpleging, bieden wij dagverzorging aan in de nabij gelegen Paulus Potterstraat en is er in Woonzorgcentrum Rivierenbuurt zelf dagverzorging specifiek voor Chinese ouderen .

Oudere wijkbewoners en bewoners van de aanleunwoningen kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in ons huis.

Wonen in Rivierenbuurt
Onze bewoners wonen op zichzelf in hun eigen appartement, maar krijgen de zorg en hulp die zij nodig hebben. Van lichte (huishoudelijke) hulp tot intensievere zorg. Wij kunnen extra hulp geven als het moeilijk is om alleen te zijn. Of als iemand problemen krijgt doordat zijn geheugen minder wordt. Wij bieden verschillende soorten servicediensten aan in huis. Daarmee helpen wij ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn, op de manier die zij prettig vinden.

Kort verblijf in Rivierenbuurt
Het is mogelijk om een aantal weken bij te ons verblijven, ook als tijdelijk meer hulp nodig is. Om te revalideren na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld en daarna weer thuis te kunnen wonen. Misschien willen mensen die gewoonlijk hun partner of familielid verzorgen op vakantie. Maar willen ze ervan verzekerd zijn dat hun partner of hun familielid verzorgd is. Ook dan is kort verblijf in Rivierenbuurt mogelijk.

Thuis wonen

Dagverzorging
Is zelfstandig wonen niet meer zo gemakkelijk, omdat een lichamelijke of psychische aandoening het onmogelijk maakt om nog zelf de deur uit te kunnen? Onze dagverzorging in de Paulus Potterstraat (waarbij wij samenwerken met verpleeghuis De Schildershoek) is misschien een oplossing. Bij ons kan de dag op een plezierige manier met leeftijdgenoten doorgebracht worden. Het gestructureerde programma houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Ook ontlast de dagverzorging de partner of andere mantelzorgers. In de Paulus Potterstraat zijn er meerdere groepen dagverzorging: een hindoestaanse en een gemengde groep.

Foto's

Rivierenbuurt

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237