Woonzorgcentrum Op de Laan, 's-Gravenhage

Laan van Meerdervoort 110-112, 2517 AS 's-Gravenhage

Haagse Wijk- en WoonZorg

Woonzorgcentrum Op de Laan is gelegen aan de Laan van Meerdervoort, in het Zeeheldenkwartier. Het is een relatief klein, gastvrij en gezellig huis. Vaak wonen de bewoners hier voor langere tijd, want ze kunnen bij ons meer zorg en hulp krijgen dan thuis. Heeft iemand tijdelijk behoefte aan zorg en hulp, maar wil hij of zij wel thuis blijven wonen? Dan is dat mogelijk in Woonzorgcentrum Op de Laan.

Ook bieden wij zorg aan klanten die nog in hun eigen huis wonen. Als zelfstandig wonen niet meer zo gemakkelijk is, kan dagverzorging een oplossing zijn. Oudere wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in ons huis.

Wonen in Op de Laan
Onze bewoners wonen op zichzelf in hun eigen appartement, maar krijgen de zorg en hulp die zij nodig hebben. Van lichte (huishoudelijke) hulp tot intensievere zorg. Wij kunnen extra hulp geven als het moeilijk is om alleen te zijn. Of als iemand problemen krijgt doordat zijn geheugen minder wordt. Wij bieden verschillende soorten servicediensten aan in huis. Daarmee helpen wij ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn, op de manier die zij prettig vinden.

Kort verblijf in Op de Laan
Het is mogelijk om een aantal weken bij ons te verblijven, ook als tijdelijk meer hulp nodig is. Om te revalideren na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld en daarna weer thuis te kunnen wonen. Misschien willen mensen die gewoonlijk hun partner of familielid verzorgen op vakantie. Maar willen ze ervan verzekerd zijn dat hun partner of hun familielid verzorgd is. Ook dan is kort verblijf in Op de Laan mogelijk.

Thuis Wonen

Dagverzorging
Is zelfstandig wonen niet meer zo gemakkelijk, omdat een lichamelijke of psychische aandoening het onmogelijk maakt om nog zelf de deur uit te kunnen? Onze dagverzorging is misschien een oplossing. Bij ons kan de dag op een plezierige manier met leeftijdgenoten doorgebracht worden. Het gestructureerde programma houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Ook ontlast de dagverzorging de partner of andere mantelzorgers.

Servicediensten
Oudere wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in Op de Laan. Een warme maaltijd bijvoorbeeld, maar ook meedoen aan activiteiten en op afspraak naar de pedicure gaan. Er is een kapper en een winkeltje voor kleine boodschappen. Ook is het mogelijk om tegen een vast bedrag de was te laten doen in onze wasserette.

Samen zoeken naar een oplossing
Bij ons vormen de kwaliteit van het leven en de zorg die onze klanten nodig hebben, het uitgangspunt in ons werk. Daarom komen we altijd graag aan hun wensen en behoeften tegemoet. Wij doen ons uiterste best om privacy te beschermen en respectvol met elkaar om te gaan. Belangrijk voor ons is óók dat onze klanten zich gewaardeerd voelt. Samen met de familie proberen wij de behandeling, zorg en ondersteuning te geven, die aansluit bij de persoonlijke wensen van onze klanten. In Op de Laan is iedereen welkom!
 

Foto's

OpdeLaan

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237