Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Vollenhove

Groenestraat 38, 8325 AZ Vollenhove

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg beschikt over vijftig ruime verzorgingshuisappartementen, waarvan er vier voor tijdelijke bewoning zijn ingericht. Tevens zijn er in het huis, op de begane grond aan de Venkel, vijf verpleeghuisplaatsen voor mensen met lichamelijke beperking. Aan de Groenestraat zijn drie woningen ingericht voor negentien dementerenden. Nieuw Clarenberg is de eerste locatie van de Zorggroep waar het kleinschalig groepswonen is gerealiseerd. Daarnaast zijn er honderd aanleunwoningen in het woonzorgcentrum die eigendom zijn van woningcorporatie Wetland Wonen.

Uw woning in Nieuw Clarenberg
In Nieuw Clarenberg heeft u een eigen appartement dat bestaat uit twee kamers met een totale oppervlakte van vijfenveertig vierkante meter. U heeft uw eigen voordeur en brievenbus. Familie en vrienden kunnen op bezoek komen wanneer u wilt. U kunt uw appartement inrichten met eigen meubels en stoffering. Voor de vijf verpleeghuisappartementen aan de Venkel gelden iets andere regels over de inrichting en u wordt hierover voor uw verhuizing geïnformeerd.

Eigen sfeer
Iedere locatie heeft een eigen sfeer en dat geldt ook voor Nieuw Clarenberg. Die sfeer wordt gevormd door de bewoners, de medewerkers, de omgeving en dagelijkse bezigheden. In Nieuw Clarenberg voelen bewoners zich snel thuis doordat het woonzorgcentrum midden in het stadje en de gemeenschap staat. Ook het gezellige restaurant en Grand Café, de onderlinge verbondenheid, de vele activiteiten en het feit dat u altijd kunt kiezen of u wel of niet meedoet, zorgen voor het welbevinden van de bewoners.

Wijkfunctie
Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg heeft een wijkfunctie en kan gezien worden als een ontmoetingsplek in de buurt. Dat betekent dat mensen die in de omgeving wonen, ook gebruik maken van de voorzieningen van het woonzorgcentrum.

 

Foto's

Oude en Nieuwe Land Nieuw Clarenberg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237