Woonzorgcentrum Mater Misericordae, Tilburg

Kloosterstraat 10, 5038 VP Tilburg

De Wever

Woonzorgcentrum Mater Misericordiae is van oorsprong een kloosterverzorgingshuis. Dit is een regulier verzorgingshuis met specifieke voorzieningen voor het leven in religieuze gemeenschappen (communiteiten). Er wonen nog veel religieuzen, vrijwel allemaal zusters die behoren tot de Nederlandse Provincie van de Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid.

Vraaggericht werken, binnen de mogelijkheden van de beschikbare indicatie, is ons op het lijf geschreven. Op deze manier willen wij onze zorg, behandeling en diensten vormgeven. Dit betekent dat we ook aandacht hebben voor wonen en welzijn, in een omgeving waar van oudsher eten een belangrijke plaats inneemt.

Sinds januari 2009 staan de deuren niet alleen open voor religieuzen. U als leek bent van harte welkom. De zusters zien het als een logische uiting van hun maatschappelijke verplichting ouderen, die vaak een leven van hard werken achter de rug hebben, dat te bieden wat zij verdienen: goede zorg in een prettige woonomgeving.

Foto's

matermisericordae

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237