Woonzorgcentrum Mariënstein, IJsselstein

Benschopperweg 14, 3401 BV IJsselstein

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum Mariënstein ligt aan de rand van het historisch centrum van IJsselstein in een groene, parkachtige omgeving.

Wonen

Mariënstein bestaat uit twee afdelingen met 54 appartementen. Er zijn eenpersoonskamers en tweekamerappartementen voor echtparen. De appartementen zijn voorzien van een eigen douche en toilet en beschikken over een keukenblok met koelkast. Er is plaats voor een magnetron. Ook is er een aansluiting op het alarmeringsysteem.  
Voor de warme maaltijd kunt u zowel ’s middags als ’s avonds terecht in het gezellige restaurant, dat een keuzemenu biedt. Maar misschien wilt u eerst een aperitiefje gebruiken in de gezellige ontmoetingsruimte De Tamboerijn.
In Mariënstein zijn geestelijk verzorgers actief. Er is een grote, sfeervolle kapel waar drie keer per week diensten worden gehouden.
De service in Mariënstein is van een hoog niveau. Er is een kapsalon, een pedicure en schoonheidsspecialiste en een winkel voor de dagelijkse boodschappen. 
Contant geld is niet nodig in de winkel en bij veel activiteiten. Daar kunnen bewoners met de chipknip betalen. Een oplaadpunt bevindt zich bij de receptie.

Foto's

AxionContinu Mariënstein

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237