Woonzorgcentrum Hooghagen, Hengelo

Havezatenlaan 2, 7557 VZ Hengelo

CarintReggeland

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u woonzorgcentrum Hooghagen. Hooghagen is onderdeel van de Hagen, waartoe ook de woonzorgcentra Backenhagen en Herinckhave behoren. U woont er comfortabel, met zorg en andere diensten binnen handbereik. Tevens hebt u de mogelijkheid om gebruik te men van de faciliteiten en eventueel activiteiten van Backenhagen en Herinckhave.
In en om Hooghagen

Hooghagen is een woonzorgcentrum voor ouderen in Hengelo en bestaat uit 78 appartementen, waarvan 10 appartementen zijn gereserveerd voor gasten en logés. Deze appartementen zijn onder andere bedoeld voor cliënten die herstellende zijn na een ziekte of operatie. Tevens worden deze appartementen gebruikt voor vakantie-opvang of ter ondersteuning van de mantelzorgers.

Er is een aantal ruime tuinen met terrassen en een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Ook organiseren de medewerkers Welzijn uitstapjes en wandelingen voor de bewonerss. Daarnaast beschikt woonzorgcentrum Hooghagen over een winkelvoorziening.

U kunt in Hooghagen wonen wanneer u gedeeltelijke of gehele verzorging nodig hebt, alleen of samen met uw partner. Hooghagen biedt verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg,  meerzorg en tijdelijke zorg. Het grote voordeel hiervan is dat u bij een eventueel toenemende behoefte aan zorg toch zelfstandig kunt blijven wonen. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bepaalt wanneer en in welke mate. Doordat wij welzijn, woonbegeleiding en zorg hebben geïntegreerd, hoeft u uw vragen niet bij verschillende instanties te stellen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Hooghagen ligt dichtbij het centrum. Er zijn goede busverbindingen naar de binnenstad en naar omliggende plaatsen.

Foto's

CarintReggeland Hooghagen

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237