Woonzorgcentrum Hof van Smeden, Emmeloord

Smeden 5, 8301 XG Emmeloord

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

In Hof van Smeden heeft u een eigen licht en ruim appartement dat bestaat uit twee kamers. In totaal zijn er 85 appartementen in het huis. Bij het huis zijn tachtig aanleunwoningen te vinden, die eigendom zijn van Woningcorporatie Mercatus. U kunt uw appartement inrichten met eigen meubels en stoffering en u heeft een eigen voordeur. Familie en vrienden kunnen op bezoek komen wanneer u wilt. U beschikt over een eigen brievenbus.

Eigen sfeer
Iedere locatie van Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft een eigen sfeer en dat geldt ook voor Hof van Smeden. Die sfeer wordt gevormd door de bewoners, de medewerkers, de vrijwilligers, de omgeving en de dagelijkse bezigheden. Ook het gezellige restaurant en Grand Café, de onderlinge verbondenheid, de vele activiteiten en het feit dat u altijd kunt kiezen of u wel of niet meedoet, zorgen voor het welbevinden van de bewoners.

Wijkfunctie
Hof van Smeden heeft een wijkfunctie en fungeert als een ontmoetingsplek in de buurt. Dat betekent dat mensen die in de wijk rondom Hof van Smeden wonen, ook gebruik maken van de voorzieningen van het woonzorgcentrum.
 

Foto's

Oude en Nieuwe land Hof van Smeden

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237