Woonzorgcentrum Het Woolde, Hengelo

Geerdinksweg 130, 7555 DR Hengelo

CarintReggeland

Vlakbij het centrum van Hengelo vindt u woonzorgcentrum Het Woolde. U woont er comfortabel, met zorg en andere diensten binnen handbereik.

In en om woonzorgcentrum Het Woolde
Woonzorgcentrum Het Woolde heeft een rijke historie in Hengelo. Van oudsher heeft het woonzorgcentrum warme banden met de protestants christelijke samenleving in Hengelo, maar Het Woolde staat natuurlijk open voor alle groeperingen. De huidige, goed onderhouden, accommodaties bieden woonruimte (één- en tweepersoonsappartementen) aan 175 bewoners. Binnen Het Woolde zijn twee kleine afdelingen voor dementerende bewoners. Deze bewoners krijgen de specifieke begeleiding en verzorging zodat ze niet hoeven te verhuizen. Daarnaast is er een kleine afdeling voor Verzorgd Wonen met behandeling, voorheen bekend als somatische verpleeghuiszorg. Bewoners hebben een eigen appartement.

Rondom de gebouwen liggen mooie tuinen. In het gebouw is een grote ontmoetingsruimte waar cliënten naast recreatie en ontspanning elke dag kunnen eten in sfeervolle omgeving. Cliënten kunnen kiezen wanneer zij warm willen eten ‘s middags of ’s avonds en waar zij dat doen. In het restaurant wordt u bediend door onze gastvrouwen. U kunt er samen met familie,vrienden of kennis dineren.

 

Foto's

CarintReggeland Woolde

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237