Woonzorgcentrum Herinckhave, Hengelo

Backenhagenlaan 76, 7557 JE Hengelo

CarintReggeland

Woonzorgcentrum Herinckhave wil een professionele functie vervullen in de omgeving, waar zorgvragers kwalitatieve zorg op maat kunnen krijgen op het moment dat daar behoefte aan is.

Herinckhave is vernoemd naar de Havezathe Herinckhave, die te vinden is in Fleringen onder aan de Es tegenover de Kroezeboom.
Woonzorgcentrum Herinckhave bestaat sinds 1994.

De Hagen, gelegen in het noordoosten van Hengelo, bestaat uit drie woonzorgcentra, te weten: Hooghagen, Backenhagen en Herinckhave.
In de locaties Hooghagen en Backenhagen wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden, daarentegen in Herinckhave alleen verpleeghuiszorg.
Deze locaties hebben veel met elkaar gemeen, delen dezelfde visie en vallen onder hetzelfde management van Carintreggeland. Voor bewoners heeft dit onder andere als voordeel dat zij ook gebruik kunnen maken van de faciliteiten en eventuele activiteiten in Backenhagen en Hooghagen.

Woonzorgcentrum Herinckhave is redelijk kleinschalig, er wonen 34 cliënten. De kleinschaligheid zorgt voor de warme sfeer: iedereen kent iedereen en er is aandacht voor elkaar. Binnen het woonzorgcentrum realiseren de medewerkers de functie van wonen, welzijn en zorg voor de cliënten.
Door individueel te kijken naar de behoefte en wensen van de cliënt, wordt getracht hier zo optimaal mogelijk gehoor aan te geven, binnen de mogelijkheden van het verpleeghuis.
Aan partners van opgenomen cliënten wordt de mogelijkheid geboden, indien daar belangstelling voor is, om in het naastgelegen woonzorgcentrum Backenhagen of wooncomplex Singraven te gaan wonen, zodat via overdekte gangen Herinckhave te bereiken is; de mogelijkheid om op ieder moment van de dag op bezoek te komen en deel te nemen aan het leven binnen Herinckhave is een van de grootste pluspunten van dit verpleeghuis.

Foto's

CarintReggeland Verpleeghuis Herinckhave

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237