Woonzorgcentrum de Stoevelaar, Goor

De Stoevelaar 1, 7471 AB Goor

CarintReggeland

Iedereen voelt zich het prettigst in zijn eigen omgeving. Toch kan het zijn dat thuis wonen niet langer gaat. In dat geval is wonen in woonzorgcentrum De Stoevelaar een plezierige optie.

In en om woonzorgcentrum De Stoevelaar
De Stoevelaar is een woonzorgcentrum voor ouderen in Goor. U kunt in De Stoevelaar wonen wanneer u gedeeltelijke of gehele verzorging nodig hebt, alleen of samen met uw partner. De Stoevelaar biedt thuiszorg, dagverzorging, tijdelijke of intervalzorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg. Het grote voordeel hiervan is dat u bij een eventueel toenemende behoefte aan zorg toch zelfstandig kunt blijven wonen. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bepaalt wanneer en in welke mate. Doordat wij welzijn, woonbegeleiding en zorg hebben geïntegreerd, hoeft u uw vragen niet bij verschillende instanties te stellen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

De Stoevelaar ligt in een woonwijk aan de rand van de stad. Het woonzorgcentrum grenst direct aan een bosrijk natuurgebied. Dit biedt volop de gelegenheid tot wandelen.

Foto's

CarintReggeland Stoevelaar

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237