Woonzorgcentrum De Polbeek, Zutphen

Van Dorenborchtstraat 1, 7203 CA Zutphen

Zorggroep Sint Maarten

De Polbeek is een gezellig en actieve locatie van Zorggroep Sint Maarten en ligt in het groene gedeelte van Zutphen, midden in de wijk Noordveen waar zij in toenemende mate een wijkfunctie vervult.

Per begin 2012 is Fase 1 van het nieuwbouwproject aan de Van Dorenborchstraat 1 in gebruik genomen. Ons nieuwe, karakteristieke gebouw heeft ruime appartementen en moderne faciliteiten waaronder domotica. Vanaf de opening maken verschillende doelgroepen gebruik van het gebouw.
In de ronde toren is in ruime twee-kamerappartementen huisvesting gerealiseerd voor 80 cliënten met een indicatie voor 24-uurszorg. Een gedeelte van deze appartementen is in gebruik voor cliënten met een kortdurende indicatie. Deze cliënten komen veelal om te herstellen na ziekte of operatie en gaan na enige tijd weer naar de eigen woonsituatie terug.
Naast appartementen voor deze cliënten/bewoners zijn er ook van verschillende grootte gerealiseerd, variërend van 70 tot 100 m2, waarvan de kleinste beneden de huursubsidiegrens vallen. Deze appartementen voor zelfstandige bewoning kunnen direct via De Polbeek gehuurd worden.
Op een eigen verdieping heeft Humanitas DMH alle appartementen voor een aantal van haar cliënten gehuurd. Zij wonen hier zelfstandig, maken gebruik van faciliteiten van De Polbeek en nemen deel aan de georganiseerde activiteiten.

Naast het nieuwbouwcomplex bevinden zich op het terrein van De Polbeek nog 96 huur/koopappartementen van verschillende grootte. De bewoners hiervan wonen zelfstandig en maken voor services, zorg en activiteiten gebruik van de faciliteiten van De Polbeek. Na realisatie van nieuwbouwfase 2, worden deze appartementen en de nieuwbouw middels een brug op elkaar aangesloten, zodat men binnendoor van alle faciliteiten gebruik kan maken.

Onze faciliteiten:
- Huisvesting in combinatie met 24- uur zorg in het woonzorgcentrum voor langdurend en kortdurend verblijf
- Zelfstandig wonen met thuiszorg
- Welzijnsactiviteiten
- Alarmering
- Restaurantfunctie voor de wijk
- Thuiszorg
- Dagopvang

Foto's

Sint Maarten de Polbeek

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237