Woonzorgcentrum De Ingelanden, Utrecht

Louis Armstronglaan 800, 3543 EB Utrecht

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum De Ingelanden is fraai gelegen in de wijk Terwijde in het nieuwe Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn.  Winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen liggen op loopafstand. 

Wonen

De Ingelanden biedt plaats aan 96 bewoners. Naast groepswoningen voor dementerenden biedt De Ingelanden eveneens verblijf aan revalidatanten. Ook jong dementerenden en jongeren met niet-aangeboren hersenletsel kunnen terecht in De Ingelanden. 
Elke bewoner heeft een eigen kamer en richt die met eigen spullen in. Woongroepen bestaan uit zes tot acht bewoners. De gemeenschappelijke woonkamer biedt volop ruimte voor het runnen van het huishouden. De binnenpleinen en de tuin bieden ruimte voor ontspanning. De Ingelanden beschikt over een cafĂ©,  een fitnessruimte, een kapsalon, een stiltecentrum en een winkeltje.

Zorg

De Ingelanden biedt functies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. De Ingelanden kent diverse activiteiten met betrekking tot behandeling en consultatie, zoals medische zorg, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, psychosociale zorg, dagactiviteiten, geestelijke en levensbeschouwelijke zorg en recreatieve activiteiten. Deze activiteiten worden aangeboden aan bewoners van De Ingelanden maar ook aan thuiswonenden in de omgeving.
Mensen met een chronische aandoening worden in Leidsche Rijn zoveel mogelijk in hun thuissituatie geholpen. AxionContinu verhuurt een groepswoning aan zes bewoners met een verstandelijke beperking die worden begeleid door Amerpoort.

Foto's

AxionContinu De Ingelanden

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237