Woonzorgcentrum De Bijnkershoek, Utrecht

Van Bijnkershoeklaan 250, 3527 XL Utrecht

AxionContinu

Ligging
Woonzorgcentrum De Bijnkershoek ligt in een rustig deel van Transwijk en grenst aan een parkje. Aan de zonnige achterkant van De Bijnkershoek ligt een mooie tuin en in de directe omgeving bevinden zich diverse winkelcentra. De Bijnkershoek is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wonen
Het woonzorgcentrum bestaat uit tweehonderd appartementen, verdeeld over negen afdelingen. Vijftien appartementen zijn speciaal bedoeld voor echtparen. De appartementen hebben een zit-slaapkamer, een keuken en een badkamer. In de keuken zijn een kookplaat en een koelkast aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, een verhoogd toilet en een wastafel. De appartementen zijn voorzien van kastruimte, telefoon, noodoproep en een elektrische zonwering. 
De Bijnkershoek biedt u de service van een hotel. Zo werken wij met een keuzemenu, waaruit u per dag uw maaltijd kan samenstellen. U kunt de maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar ook in het recentelijk gerenoveerde restaurant op de begane grond. Daar zijn ook bezoekers en mensen uit de wijk welkom.
Voor dagelijkse boodschappen kunnen bewoners terecht in de ‘Toko’, ook op de begane grond. Wekelijks wordt er een markt gehouden met onder meer verse bloemen, vis en fruit.

Foto's

AxionContinu De Bijnkershoek

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237