Woonzorgcentrum Aylva State, Witmarsum

Van Aylvaweg 29, 8748 CC Witmarsum

Zorggroep Tellens

Woonzorgcentrum Aylva State ligt midden in het centrum van het dorp Witmarsum. Het zorgcentrum heeft 27 nieuwe senioren zorgappartementen. Deze zijn allemaal geschikt om door twee personen te bewonen. De nieuwe appartementen voldoen aan alle eisen van deze tijd. De appartementen zijn ruim 45 m2 en hebben een woonkamer met kitchenette, aparte slaapkamer en badkamer. Ook de algemene voorzieningen, zoals het restaurant, de winkel en kapsalon zijn flink verbouwd.

Het nieuwe gebouw is kleinschalig en dat is een bewuste keuze. Wij vinden grootschaligheid en zorg voor ouderen niet goed bij elkaar passen. Ouderen moeten zich bij ons vertrouwd voelen in een overzichtelijke omgeving.
Alles wat wij doen komt direct ten goede aan de mensen die bij ons wonen. Zij hebben immers de zorg aan ons toevertrouwd. Wij vinden het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig handelen. Om die reden houden onze bewoners zoveel mogelijk zelf de regie in handen. Onze professionele medewerkers staan hen daarin bij.
 

Foto's

Tellens Aylva State

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237