Woonzorgcentrum Anholtskamp, Markelo

A. ten Hovestraat 1, 7475 CZ Markelo

CarintReggeland

Iedereen voelt zich het prettigst in zijn eigen omgeving. Toch kan het zijn dat thuis wonen niet langer gaat. In dat geval is wonen in Woonzorgcentrum De Anholtskamp een goed alternatief.

In en om De Anholtskamp
De Anholtskamp is een woonzorgcentrum voor ouderen in Markelo. U kunt in De Anholtskamp wonen wanneer u gedeeltelijke of gehele verzorging nodig heeft, alleen of samen met uw partner. In De Anholtskamp wordt thuiszorg, dagverzorging, verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg geboden en er zijn verschillende activiteiten voor alle ouderen uit Markelo. Een groot voordeel hiervan is dat u zelfstandig kunt blijven wonen en betrokken blijft bij de algemene activiteiten binnen de Markelose gemeenschap. Ook als uw zorgbehoefte toeneemt. De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Woonzorgcentrum De Anholtskamp bestaat uit 42 aanleunwoningen en 20 verzorgingsappartementen. Daarnaast zijn er 2 appartementen voor kortdurend verblijf. Deze woningen zijn gereserveerd voor mensen met een CIZ- indicatie voor 'verblijf'. In het centrum is eveneens een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd.

Verder heeft de Anholtskamp 2 kleinschalige woongroepen voor dementerende ouderen. In elke woongroep wonen 6 bewoners.
In de nieuwe woongroepen wonen de bewoners net als thuis. Hun daginvulling benadert de thuissituatie zo goed mogelijk. Zo wordt er gezamenlijk boodschappen gedaan en gekookt. Tegelijkertijd is er optimale veiligheid en zorg. Wil iemand langer in bed blijven liggen of in de ochtendjas ontbijten, dan kan dat. Een woonbegeleider van Carintreggeland voert samen met de ouderen het huishouden in de huiskamer en keuken. Bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer met eigen meubilair. Familie en vrienden van de bewoners zijn altijd welkom.

De Anholtskamp ligt in een woonwijk aan de rand van Markelo. Er zijn goede busverbindingen naar omliggende dorpen en plaatsen.

Foto's

CarintReggeland Anholtskamp

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237