Woonservicecomplex De Componist, Utrecht

Georg Jarnostraat 14-20, 3543 BX Utrecht

AxionContinu

Ligging
De Componist is een nieuw en modern gebouw op een mooie plek in de wijk Terwijde in het nieuwe Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Winkels, openbaar vervoer en (zorg)voorzieningen liggen op loopafstand.

Wonen
De Componist telt 114 comfortabele en ruime appartementen, die eigendom zijn van Mitros. Op de begane grond en de eerste etage bevinden zich een aantal appartementen, bestemd voor kleinschalige woongroepen van senioren met een handicap. De overige 87 woningen worden deels toegewezen aan senioren mét en deels aan ouderen zonder indicatie voor zorg. 
In De Componist bevindt zich een restaurant en een ontmoetingsruimte. Zelfstandig wonende senioren kunnen via de zorgbemiddelaar van AxionContinu zorg en dienstverlening op maat regelen, zoals personenalarmering, huishoudelijke hulp en verzorging en verpleging. In het activiteitencentrum kunnen volwassenen met een lichamelijke beperking een activiteitenprogramma’s volgen.

Zorg
Op de begane grond heeft AxionContinu een aantal kleinschalige woongroepen voor dementerende ouderen. In totaal wonen hier ruim 35 mensen met 24 uurs zorg in kleinschalige woongroepen. Iedere bewoner beschikt over een eigen zit-slaapkamer. De activiteiten vinden vooral plaats in de gemeenschappelijke huiskamer, waar in een kleine groep samen de dag wordt doorgebracht. 

Foto's

AvionContinu De Componist

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237