Woon-zorgcentrum Tiendhove, Krimpen a/d IJssel

Nieuwe Tiendweg 13, 2922 EN Krimpen a/d IJssel

Lelie zorggroep

Tiendhove, een begrip in Krimpen aan den IJssel
Tiendhove, al meer dan 50 jaar een begrip in Krimpen aan den IJssel biedt een breed pakket zorg, behandeling en diensten: tijdelijk en langdurig, in Tiendhove en in de wijk, voor jong en oud, voor gezonde en ernstig zieke mensen We werken vanuit een christelijke levensbeschouwing; vanuit die visie is iedereen welkom in Tiendhove.

Kleinschalige verpleeghuiszorg 
De kern van Tiendhove is het verpleeghuis. Hier wonen mensen met een ernstige lichamelijke aandoening of in een vergevorderd stadium van dementie in groepen van zes. Deze kleinschalige verpleeghuiszorg biedt bewoners een echt ‘thuis’. U heeft een eigen kamer met badkamer en toilet. Per groep is er een gemeenschappelijke woonkamer. De zorg en begeleiding is in handen van een vast team. Bewoners en medewerkers bepalen samen de dagelijkse gang van zaken. Als u dat leuk vindt en de mogelijkheden heeft, helpt u met licht huishoudelijke karweitjes zoals tafeldekken, de warme maaltijd klaarmaken en de was opvouwen. Bezoekers zijn altijd welkom. De woongroep is het thuis van hun vader of moeder, oom of tante, opa of oma, vriend of vriendin.

In Tiendhove zijn vijf ‘zorgappartementen’ waar huurders zelfstandig wonen. Tiendhove biedt (intensieve) zorg aan huis. Een mooie oplossing als u veel zorg nodig heeft, maar (nog) niet kunt of wilt wonen in het verpleeghuis. Tiendhove levert samen met Agathos ook zorg in de directe omgeving van Tiendhove.

Foto's

Lelie zorggroep Tiendhove

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237