Wilgenhoven, Stolwijk

Stolwaardplein 24, 2821 WD Stolwijk

WelThuis

Woongebouw Wilgenhoven ligt in Stolwijk. Het complex bestaat uit 54 moderne levensloopbestendige koop- en huurwoningen. Mensen met lichamelijke klachten of dementie kunnen wonen in een van de vier kleinschalige groepswoningen in het complex. Daarnaast zijn er vier plaatsen voor mensen die tijdelijk verblijven in Wilgenhoven, bijvoorbeeld na een medische ingreep, ongeval of in een spoedsituatie.

U kunt een van de 54 driekamerappartementen in Wilgenhoven kopen of huren. Elk appartement is ongeveer 90 tot 95 m² en heeft een eigen balkon. Daarnaast heeft ieder appartement een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een grote douche/toiletruimte en een bergruimte.

In het complex zijn ook vier kleinschalige groepswoningen voor mensen met lichamelijke klachten of dementie. In iedere modern ingerichte woongroep wonen 7 cliënten. Elke cliënt heeft een eigen zitslaapkamer. Daarnaast is er voor elke woongroep een grote huiskamer met keuken waar cliënten bij elkaar komen. De kleinschalige woongroepen liggen op de begane grond en grenzen aan een prachtige binnentuin.

Omgeving Wilgenhoven
De woonvoorziening Wilgenhoven staat in Stolwijk. Op 20 meter afstand van het complex kunt u wandelen in het park ‘De Hennepakkers’. Ook de winkels zijn op loopafstand. U en uw bezoekers kunnen parkeren op het eigen terrein.

Faciliteiten Wilgenhoven
De voordeur van elke woongroep komt uit op een gezellige binnentuin. In de binnentuin staan bankjes en lopen kippen. De was hangt huiselijk in de binnentuin. De voordeuren van de groepswoningen staan veelal open. Dat zorgt voor een vrij gevoel. Elke woongroep heeft ook nog een eigen terras dat grenst aan de woonkamer.
 
Contact
Bel voor meer informatie het Arrangementenbureau Vierstroom: 088 0900444.

Foto's

2013 vooraanzicht Wilgenhoven
2013 entree Wilgenhoven

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237