Vivaldi, Zoetermeer

Vivaldi Brechtzijde 45, 2725 NR Zoetermeer

WelThuis

Vivaldi is een modern zorgcomplex in het hart van Zoetermeer. In Vivaldi wonen 104 cliënten met lichamelijke aandoeningen en/of dementie. Daarnaast kunnen er 54 cliënten revalideren. Iedere cliënt heeft een eigen zitslaapkamer en deelt een huiskamer met 7 andere cliënten. Door de kleinschalige opzet hebben de huiskamers een huiselijke sfeer.

Bereikbaarheid en omgeving Vivaldi
Vivaldi ligt in het hart van Zoetermeer, tegenover het Lange Land ziekenhuis. Het Zoetermeerse Stadshart ligt vlakbij. De locatie is goed bereikbaar en de ouderenbus onderhoudt een verbinding met de winkelcentra en het ziekenhuis.

Bezoekers kunnen parkeren op het parkeerterrein van Vivaldi. Naaste familieleden van cliënten kunnen een bezoekerspas aanvragen. Daarmee kunnen zij 24 uur per dag voordelig parkeren voor een vast bedrag per maand.

Faciliteiten in Vivaldi

In het zorgcomplex is ook het Behandelcentrum van Vierstroom gevestigd. Cliënten van Vivaldi kunnen in het Behandelcentrum terecht voor (para)medische en psychosociale behandeling en begeleiding, bijvoorbeeld fysiotherapie of maatschappelijk werk.

Als cliënten vervoer nodig hebben binnen of buiten Zoetermeer, kunnen zij de rolstoelbus van Stichting Roltours bestellen.

Foto's

Vivaldi, WelThuis

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237