Villa Attent, Nijverdal

Joncheerelaan 144, 7441 HL Nijverdal

Attent Woonzorg

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u niet meer in uw eigen woning kunt wonen. 
Soms zijn er tijdelijke alternatieven nodig, maar er kan ook een moment komen dat het door voortdurende gezondheidsklachten thuis echt niet langer gaat.
Attent woonzorg biedt aan mensen met een verpleeghuisindicatie, de mogelijkheid om permanent in de kleinschalige woonvorm Attent Villa Bernard te verblijven en u de zorg te garanderen die u zo hard nodig heeft.

De riante woonvilla, in de bosrijke omgeving, op de grens van Nijverdal en Hellendoorn, biedt u een huiselijke sfeer met dagelijkse verzorging door vriendelijk en professionele medewerkers. Alle nodige voorzieningen voor uw verzorging zijn in de villa aanwezig.
U staat als mens centraal en niet uw beperking of ziekte. De deur staat open voor bezoek van uw dierbaren en de zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Attent Villa Bernard is geen hospice, maar u kunt er wel tot het einde blijven wonen.

De verblijfskosten worden verdeeld in een zorgcomponent voor uw persoonlijke verzorging en een wooncomponent voor het gebruik maken van de accommodatie.
Bent  geïnteresseerd in het verblijf in Attent Villa Bernard, wilt u een oriënterend bezoek brengen, wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie over deze woonvorm, meld u dan aan middels het aanmeldformulier onder inschrijven Attent Villa Bernard.

Maken u en/of uw dierbare zich zorgen over uw verzorging thuis, bent u geïnteresseerd geraakt in de verzorging binnen een kleinschalig woonvorm, maar bent u een leek op het gebied van zorg, dan kunt u een beroep doen op Attent Zorgadvies. 
Medewerkers van Attent Zorgadvies zullen samen met u de mogelijkheden belichten, om daarmee de juiste zorgverlening te kunnen bewerkstelligen.

Foto's

Villa Attent

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237