Verzorgingshuis Wittesteijn, Emmeloord

Revelsant 82, 8303 ZD Emmeloord

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

In Wittesteijn heeft u een eigen appartement dat bestaat uit één kamer. Het huis biedt plaats aan 84 bewoners en een deel van de appartementen is geschikt voor echtparen. Daarnaast beschikt het huis over vier appartementen die zijn bestemd voor kortdurend verblijf voor bijvoorbeeld mensen die na een operatie niet direct naar huis kunnen of die korte tijd ter observatie in Wittesteijn opgenomen worden. U kunt uw appartement inrichten met eigen meubels en stoffering. U heeft uw eigen voordeur en de beschikking over een eigen brievenbus. Familie en vrienden kunnen op bezoek komen wanneer u wilt.

Eigen sfeer
Iedere locatie heeft een eigen sfeer en dat geldt ook voor Wittesteijn. Die sfeer wordt gevormd door de bewoners, de medewerkers, de vrijwilligers, de omgeving en de dagelijkse bezigheden. De appartementen in Wittesteijn zijn klein, maar bewoners voelen zich er thuis door de gezelligheid, de onderlinge verbondenheid, de vele activiteiten en door het feit dat niets daarvan verplicht is.

Wijkfunctie
Het in het huis gelegen Dienstencentrum heeft een wijkfunctie en fungeert als een ontmoetingsplek in de buurt. Dat betekent dat ouderen, die in de wijk wonen, gebruik kunnen maken van de voorzieningen die door welzijnsorganisatie Carrefour worden geboden.

 

Foto's

Oude en Nieuwe Land Wittesteijn

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237