Verzorgingshuis Moerwijk, 's-Gravenhage

Twickelstraat 120, 2531 RB 's-Gravenhage

Haagse Wijk- en WoonZorg

Woonzorgcentrum Moerwijk staat op de kop van de Twickelstraat, in de rustige woonwijk Escamp. Het huis is vriendelijk, uitnodigend en open. Vaak wonen onze bewoners hier voor langere tijd, want ze kunnen bij ons meer zorg en hulp krijgen dan thuis. Heeft iemand tijdelijk behoefte aan zorg en hulp, maar wil wel thuis blijven wonen? Dat is mogelijk in Woonzorgcentrum Moerwijk.

Ook bieden wij zorg aan klanten die nog in hun eigen huis wonen. Als zelfstandig wonen niet meer zo gemakkelijk is, kan dagverzorging een oplossing zijn. Oudere wijkbewoners en bewoners van de aanleunwoningen kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in ons huis.

Wonen in Moerwijk
Onze bewoners wonen op zichzelf in hun eigen appartement, maar krijgen de zorg en hulp die zij nodig hebben. Van lichte (huishoudelijke) hulp tot intensievere zorg. Wij kunnen extra hulp geven als het moeilijk is om alleen te zijn. Of als iemand problemen krijgt doordat zijn geheugen minder wordt. Wij bieden verschillende soorten servicediensten aan in huis. Daarmee helpen wij ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn, op de manier die zij prettig vinden.
 

Foto's

Moerwijk

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237