Verzorgingshuis Markehof, Marknesse

Walcherselaan 2, 8316 NJ Marknesse

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

In Markehof heeft u een eigen appartement dat bestaat uit twee kamers. In totaal zijn er 52 appartementen in het huis. Vier daarvan zijn bestemd voor kortdurend verblijf voor bijvoorbeeld mensen die na een operatie niet direct naar huis kunnen of die korte tijd ter observatie in Markehof verblijven. Er zijn in het huis 23 appartementen die bestemd zijn voor echtparen. U richt uw appartement in met eigen meubels en stoffering en u heeft een eigen voordeur. Familie en vrienden kunnen op bezoek komen wanneer u wilt. Voor de post heeft u een persoonlijk postvak bij de entree van het gebouw.

Eigen sfeer
Iedere locatie van Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft een eigen sfeer en dat geldt ook voor Markehof. Die sfeer wordt gevormd door de bewoners, de medewerkers, de vrijwilligers en de omgeving. Ook het gezellige restaurant, de onderlinge verbondenheid, het dorpse gemoedelijke karakter, de vele activiteiten en het feit dat u altijd kunt kiezen of u wel of niet meedoet, zorgen voor het welbevinden van de bewoners.

Wijkfunctie
Markehof heeft een wijkfunctie en fungeert als een ontmoetingsplek in de buurt. Mensen kennen elkaar en voelen zich betrokken. Een groot deel van de vrijwilligers komt bijvoorbeeld uit Marknesse of omgeving en veel senioren uit het dorp maken gebruik van de activiteiten en voorzieningen die Markehof biedt.
 

Foto's

default-image

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237