Verpleeghuis Vrederust-West, 's-Gravenhage

Schuttersdreef 125-127, 2542 XA 's-Gravenhage

Haagse Wijk- en WoonZorg

Verpleeghuis Vrederust-West staat in de ruime wijk Vrederust, aan de rand van Den Haag. Een ruim, eigentijds huis, waar het daglicht vrij spel heeft. In en vanuit Vrederust-West verlenen wij zorg, begeleiding, behandeling en verpleging. Aan cliënten die hier voor langere tijd, wonen of die voor korte tijd therapieën moeten volgen en revalideren. Van harte welkom zijn ook mensen die thuis wonen en gebruik maken van onze fysiotherapie. Bovendien bieden wij diensten bij cliënten thuis, zoals wonen met zorg en ergotherapie thuis.

Opname voor langere tijd
Bij ons wonen cliënten die door een lichamelijke aandoening niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. U woont bij ons op één- en tweepersoonskamers. Ook zijn er verschillende huiskamers en veel andere plaatsen waar u rustig kunt zitten. In ons Atrium bijvoorbeeld.

Kort verblijf in Vrederust-West
U kunt bij ons verblijven, ook als u kortere tijd hulp nodig heeft. Omdat u uit het ziekenhuis komt en moet revalideren. In samenspraak met enkele Haagse ziekenhuizen hebben we ons gespecialiseerd op snelle revalidatie van patiënten die een Cerebro Vasculair Accident (CVA) hebben gehad. Misschien willen de mensen die gewoonlijk voor u zorgen op vakantie. Of ze kunnen om een andere reden een tijd niet voor u zorgen. Dan kunt u een aantal weken, of alleen een weekend, bij ons wonen.

Voor cliënten die thuis wonen

Wonen met zorg
U wilt in uw eigen huis blijven, maar heeft soms hulp en zorg nodig? Als bewoner van een aanleunwoning kunt u hulp en zorg, verzorging en verpleging vanuit Vrederust-West krijgen.

Servicediensten
Oudere wijkbewoners en bewoners van de aanleunwoningen kunnen gebruik maken van allerlei servicediensten in Vrederust-West. U kunt bij ons komen eten in de Brasserie, meedoen aan activiteiten en op afspraak naar de kapper en pedicure gaan.

Personenalarmering
Woont u in de buurt van Vrederust-West, dan bent u met HWW Zorg Comfort verzekerd van professionele hulp in noodgevallen. Dankzij alarmering staan wij u met raad en daad bij.

Ergotherapie en fysiotherapie
Om u te helpen omgaan met lichamelijke beperkingen kunt u een beroep doen op onze fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Daarvoor heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Samen zoeken naar een oplossing
Bij ons vormen de kwaliteit van uw leven en de zorg die u nodig heeft, het uitgangspunt in ons werk. Daarom komen we altijd graag aan uw wensen en behoeften tegemoet. Wij doen ons uiterste best uw privacy te beschermen en respectvol met u om te gaan. Belangrijk voor ons is ook dat u zich gewaardeerd voelt. Samen met uw familie proberen wij u de behandeling, zorg en ondersteuning te geven, die aansluit bij úw persoonlijke wensen. In Vrederust-West is iedereen welkom.
 

Foto's

Vrederust-West

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237