Verpleeghuis Slotervaart, Amsterdam

Louwesweg 10, 1066 EC Amsterdam

Cordaan

In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het Slotervaartziekenhuis staat Verpleeghuis Slotervaart. Verpleeghuis Slotervaart is een ruim gebouw, omringd door prachtige tuinen, mooie terrassen en balkons. U vindt nergens drempels en overal in huis zijn knusse zithoekjes gecreëerd.

Verpleeghuis Slotervaart werkt aan schaalverkleining op het gebied van zorg- en dienstverlening. Het verpleeghuis bood tot begin 2011 ruimte aan 276 cliënten. Sinds mei 2011 verblijven er 216 bewoners en vanaf april 2012 zijn dat er nog 150. De overige cliënten verhuizen naar kleinschalige voorzieningen in de wijk. Het aantal bewoners in Verpleeghuis Slotervaart neemt af omdat Verpleeghuis Slotervaart graag meer ruimte en privacy wil bieden aan haar bewoners en cliënten. Medio 2012 zijn er alleen nog één- en tweepersoonskamers.

Onze cliënten en bewoners kunnen meedoen aan de sociale en culturele activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen. Ook familie en buurtbewoners zijn welkom om binnen te lopen of te genieten van een maaltijd in ons restaurant. 

Foto's

Cordaan Slotervaart

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237