Verpleeghuis De Eshoeve, Den Haag

Theomann Bouwmeesterlaan 75, 2597 GV Den Haag

Haagse Wijk- en WoonZorg

Verpleeghuis De Eshoeve staat aan de rand van Belgisch Park, een groene wijk in Scheveningen. Het is een eigentijds huis, ruim en vriendelijk, waar daglicht en kleur een grote rol spelen. In en vanuit De Eshoeve verlenen wij zorg, begeleiding, behandeling en verpleging aan cliënten die hier voor langere tijd wonen. Maar ook aan cliënten die voor korte tijd een behandeling moeten volgen en revalideren na opname in het ziekenhuis. Ook beschikt Verpleeghuis De Eshoeve over een modern geoutilleerde tandheelkundige behandelkamer.

Van harte welkom zijn ook mensen die thuis wonen en gebruik maken van onze fysiotherapie en ergotherapie. Bovendien bieden wij diensten bij cliënten thuis, zoals ergotherapie thuis. Oudere wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruik maken van onze servicediensten.

Verblijf voor langere tijd
Cliënten van De Eshoeve verblijven op een somatische afdeling als zij door een lichamelijke aandoening niet meer thuis kunnen wonen. Zij die geestelijk achteruit zijn gegaan door dementie of andere psychische problemen, wonen op een van onze psychogeriatrische afdelingen.

Kort verblijf in De Eshoeve
Het is mogelijk om een aantal weken bij ons te verblijven, ook als tijdelijk meer hulp nodig is. Om te revalideren na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld en daarna weer thuis te kunnen wonen. Misschien willen mensen die gewoonlijk hun partner of familielid verzorgen op vakantie. Maar willen ze ervan verzekerd zijn dat hun partner of hun familielid verzorgd is. Ook dan is kort verblijf in De Eshoeve.

Thuis wonen

Dagbehandeling
Als het geheugen sterk achteruit gaat kunnen er thuis problemen ontstaan. Of gaat het om een lichamelijke aandoening waarvan de behandeling meer vraagt dan thuis mogelijk is? Dan is psychogeriatrische of somatische dagbehandeling misschien een oplossing. Bij ons kan de dag op een plezierige manier met leeftijdgenoten doorgebracht worden volgens een gestructureerd dagprogramma met gerichte behandeling en begeleiding. Ook ontlast de dagbehandeling de partner of andere mantelzorgers.

Ergotherapie en fysiotherapie
Onze fysiotherapeuten en ergotherapeuten kunnen helpen om te leren gaan met lichamelijke beperkingen.

Servicediensten
Oudere wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruik maken van allerlei servicediensten in De Eshoeve. Een warme maaltijd bijvoorbeeld, maar ook meedoen aan activiteiten. Ook is er een kapper.

Samen zoeken naar een oplossing
Bij ons vormen de kwaliteit van het leven en de zorg die onze klanten nodig hebben het uitgangspunt in ons werk. Daarom komen we altijd graag aan hun wensen en behoeften tegemoet. Wij doen ons uiterste best om privacy te beschermen en respectvol met elkaar om te gaan. Belangrijk voor ons is óók dat onze klanten zich gewaardeerd voelt. Samen met de familie proberen wij de behandeling, zorg en ondersteuning te geven, die aansluit bij de persoonlijke wensen van onze klanten. In De Eshoeve is iedereen welkom!
 

Foto's

De Eshoeve

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237