Sonneheerdt, Rhoon

Dorpsdijk 40a, 3161 KG Rhoon

Profila Zorg

Keyenburg is gelegen in Rotterdam-Zuid, nabij Slinge. Op deze vier verdiepingen tellende locatie zijn vier leefgroepen, met elk ongeveer tien cliënten.

Keyenburg heeft vier woongroepen: Saffier en Amethist (voor ouderen met en verstandelijke beperking en ouderdomsproblematiek) op de onderste twee verdiepingen en Smaragd en Diamant (agogische afdelingen op de bovenste verdiepingen).

Profila Zorg wil levensbestendige zorg leveren. Wanneer cliënten lichamelijke achteruitgang laten zien, en het beter lijkt meer verzorging in te zetten, dan is overplaatsing naar de verpleegafdeling mogelijk.

Op de verpleegafdelingen Saffier en Amethist zijn er appartementen op de galerij, met eigen badkamer en keukenblokje. Er zijn ook kamers nabij de woonkamer. Hier is meer toezicht en nabijheid bij de begeleiding.

Op de agogische afdelingen Smaragd en Diamant hebben alle cliënten hun eigen appartement, met badkamer en keukenblokje. In de gezamenlijke woonkamer wordt gegeten en worden gezellige dingen gedaan.

De verpleegafdelingen zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking die daarnaast lichamelijke verzorging nodig hebben. De leeftijd ligt tussen de 50 en 93 jaar.

Op de agogische afdelingen wonen kwetsbare verstandelijk gehandicapte mensen. De leeftijd ligt momenteel tussen de 25 en 77 jaar.

Foto's

ProfilaZorg Keyenburg.jpg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237