Saskia van Uijlenburgkade, Amsterdam

Saskia van Uijlenburgkade 174, 1058 GA Amsterdam

Cordaan

Kleinschalig groepswonen voor ouderen met dementie in een groene omgeving

In stadsdeel Nieuw West, aan de rand van Amsterdam Zuid en aan de oevers van de Westlandgracht, verrijzen negen markante woongebouwen. Dit complex - het Andreas Ensemble - ligt op een groene locatie met aangelegde binnentuinen en op steenworp afstand van het Rembrandtpark en het Vondelpark.

Op de woongroepen voor mensen met dementie wordt kleinschalige zorg geboden in een huiselijke en herkenbare omgeving. De individuele zorgvraag is het uitgangspunt, de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven staan hoog in het vaandel. De bewoners leven zoveel mogelijk ‘als thuis’. De bewoners van een woongroep vormen samen een huishouden en worden zoveel mogelijk betrokken bij het huishouden; boodschappen bestellen, koken, eten en lichte huishoudelijke activiteiten. Er is veel aandacht voor bewoners, meer privacy en vaak hebben bewoners een nauwe band met hun medebewoners.

Familie en vrienden zijn altijd welkom in de Saskia van Uijlenburgkade. We nodigen hen uit deel te nemen aan dagelijkse activiteiten in de groepswoningen, speciale dagactiviteiten en uitstapjes.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (betaald parkeren).

Foto's

Cordaan Saskia van Uijlenburgkade

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237