Polbeek, Zutphen

Van Dorenborchstraat 1, 7203 CA Zutphen

Zorggroep Sint Maarten

Op zoek naar een ruim en modern APPARTEMENT met een schitterend uitzicht? DE POLBEEK TORENT OPVALLEND UIT BOVEN DE GROENE RAND VAN ZUTPHEN. Deze markante woontoren biedt plaats aan enthousiaste bewoners die met plezier werken aan een bruisende woonomgeving. Een leefgemeenschap, waarin met respect en humor met elkaar wordt omgegaan. En die de Polbeek-belofte: zie....lach en leef probeert waar te maken.

De Polbeek heeft de humanistische signatuur: Het humanisme is een levensbeschouwing die uitgaat van de waardigheid van mensen en die haar inspiratie vindt in menselijke vermogens. 

De appartementen bevinden zich op de 8ste, 9e en 10e verdieping. Het zijn ruime en comfortabele APPARTEMENTEN van verschillende afmetingen ( ca. 71, 85 m² en 100 m²) en verschillende huurprijzen (€ 625,--, € 750,-- en € 875,--). De servicekosten bedragen momenteel € 95,-- euro per maand. Hierin is o.a. een voorschot meegenomen voor energie en water.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met frans balkon, één of twee slaapkamers, luxe keuken in hoek- of lengteopstelling met inbouwapparatuur, bijkeuken/berging, toiletruimte en een badkamer met douche en 2e toilet.
Een aantal appartementen is voorzien van een loggia, gescheiden van de woonkamer met een glaswand. De loggia is voorzien van een frans balkon.

Wanneer u 55 plus bent, houdt van modern en luxe wonen met een schitterend uitzicht en u het een prettig idee vindt dat u desgewenst zorg op maat of andere diensten kunt afnemen bent u hier aan het juiste adres.

De Polbeek is een onderdeel van de Zorggroep Sint Maarten en beschikt onder andere over een restaurant, fysiotherapiepraktijk, kapsalon, en een apotheek.
De Polbeek ligt in een plezierige wijk in Zutphen noord op korte afstand van het centrum van Zutphen.

Een bushalte bevindt zich bij de hoofdingang.
Er is een overdekte parkeerplaats beschikbaar evenals een gezamenlijke fietsenberging.

Foto's

Zorgrgroep Sint Maarten-Polbeek

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237