Monteverdi, Zoetermeer

Ondineschouw 15, 2726 JS Zoetermeer

WelThuis

Monteverdi is een tijdelijk verpleeghuis voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking door ziekte. De cliënten met dementie wonen op een gesloten afdeling. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar.

In Monteverdi wonen 86 cliënten. Een cliënt woont met zes of acht cliënten samen in een woning. In Monteverdi zijn 13 van deze woningen. Één woning is bestemd voor mensen met een lichamelijke beperking door ziekte. Ook zijn er drie crisisbedden voor spoedzorg.

Cliënten hebben ieder een eigen zitslaapkamer. Zij delen een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Daarnaast kunnen alle cliënten de vier activiteitenruimtes gebruiken. Elke activiteitenruimte heeft een thema zoals sport, relax of verhalenkeuken.

Omgeving en bereikbaarheid Monteverdi
Monteverdi ligt in het centrum van Zoetermeer. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Op loopafstand ligt het Zoetermeerse Stadshart. Daar vindt u een RandstadRailhalte. Ook is er een bushalte op loopafstand.

Faciliteiten Monteverdi
Cliënten krijgen ondersteunende diensten als fysio- en ergotherapie vanuit het behandelcentrum aangeboden. Daarnaast zijn er een aantal voorzieningen voor cliënten en hun familie. Er is bijvoorbeeld een kapsalon, een restaurant en een winkeltje. Cliënten kunnen ook buiten zitten in de omheinde tuinen. Daarnaast zijn er enkele dieren in een tuin en in een binnenruimte.

Contact
Bel voor meer informatie het Arrangementenbureau Vierstroom: 088 0900444.

 

Foto's

Monteverdi

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237