Molenweid, Wieringerwaard

Patrijzenlaan 31, 1766 JT Wieringerwaard

Woonzorggroep Samen

Molenweid biedt ruimte aan 27 eenpersoonsappartementen – waarvan er één geschikt is voor tijdelijk verblijf – en zeven woningen die geschikt zijn voor tweepersoonshuishoudens. In directe verbinding met Molenweid bevindt zich een aantal inleunwoningen dat te huur wordt aangeboden door de WoonCompagnie. De woningen hebben een aparte slaapkamer en zijn uitgerust met een modern communicatiesysteem waarmee u een oproep kunt plaatsen, maar ook berichten kunt ontvangen.

Molenweid biedt huisvesting, zorg en begeleiding aan 35 bewoners die - als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke conditie - niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen. Ook bewoners uit de aanleunwoningen kunnen gebruik maken van de zorgverlening van Molenweid. Ouderen uit de omgeving kunnen in Molenweid terecht voor het groepsverzorgingsproject, activiteiten, maaltijden en boodschappen.

Binnen de muren van het zorgcentrum blijft uw privacy gegarandeerd en kunt u zoveel mogelijk zelfstandig blijven functioneren volgens uw eigen levensstijl. Molenweid is een zeer compleet uitgerust zorgcentrum, met een goede maaltijdvoorziening en een uitgebreid dienstenpakket dat varieert van wasverzorging, een kabelkrant, een bibliotheek en een kapsalon tot een winkel, een uitgebreid activiteitenprogramma, een dagverzorging en een groepsverzorgingsproject.

Foto's

Woonzorggroep Samen Zorgcentrum Molenweid

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237